Ποιο γάλα κάνει καλύτερο αφρόγαλα στις πλήρως αυτόματες καφετιέρες;
Το αφρόγαλα "απογειώνει" κάθε καφέ. Όμως, ποιο γάλα κάνει καλύτερο αφρόγαλα στις πλήρως αυτόματες καφετιέρες; Για απολαυστικό, κρεμώδες αφρόγαλα, οι ειδικοί από το Σέρβις Οικιακών Συσκευών Bosch χρησιμοποιούν γάλα υψηλής παστερίωσης σε θερμοκρασία δωματίου. Βασικά, είναι καλό το γάλα να έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Αυτή μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με τη μάρκα. Για πλούσιο, συμπαγή αφρό, είναι επίσης σημαντικό η πλήρως αυτόματη καφετιέρα να είναι καθαρή και να μην έχει, στο βαθμό που είναι εφικτό, λιπαρές ουσίες. Τα ιζήματα λίπους στη συσκευή εμποδίζουν τη δημιουργία αφρού. Ουσιαστικά, όλες οι πλήρως αυτόματες καφετιέρες είναι κατάλληλες για την παρασκευή αφρογάλακτος. Πράγμα το οποίο απαντά στην ερώτηση ποια πλήρως αυτόματη καφετιέρα φτιάχνει το καλύτερο αφρόγαλα.
Επομένως, για τέλειο αφρόγαλα, χρησιμοποιείτε πάντα γάλα υψηλής παστερίωσης και να βεβαιώνεστε ότι η συσκευή σας είναι καθαρή, χωρίς λιπαρές ουσίες. Έτσι, θα απολαμβάνετε τον καφέ όπως τον φτιάχνουν στην Ιταλία.