
Ο νέος τρόπος να αποθηκεύετε τρόφιμα.
Ένα σύστημα σφράγισης σε κενό αέρος δημιουργεί νέες προοπτικές στην κουζίνα. Κρατήστε τα τρόφιμα φρέσκα για έως 2 φορές μεγαλύτερο διάστημα*. Διατηρήστε τη γεύση και τα θρεπτικά στοιχεία. Μειώστε τη σπατάλη των τροφίμων. Προετοιμάστε τα τρόφιμα για ήπιο μαγείρεμα sous vide. Το σύστημα Fresh Vacuum μετατρέπει τη ράβδο μπλέντερ, το μίξερ χειρός ή το μπλέντερ Bosch σε μια ισχυρή συσκευή αποθήκευσης σε κενό αέρος. Ανακαλύψτε όλα όσα μπορείτε να κάνετε.
4 βήματα για να σφραγίσετε τα τρόφιμα σε κενό αέρος.

4 βήματα για συσκευασία σε κενό αέρος.
Βήμα 1
Προετοιμάστε
Τοποθετήστε τα τρόφιμα σε συμβατό δοχείο ή σακούλα.
2. Συνδέστε
Βήμα 2
Συνδέστε
Συνδέστε την αντλία κενού αέρος στη βαλβίδα.
3. Σφραγίστε
Βήμα 3
Σφραγίστε
Πατήστε το κουμπί στη συσκευή, για να αφαιρέσετε τον αέρα.
4. Αποθηκεύστε
Βήμα 4
Αποθηκεύστε
Τοποθετήστε τα τρόφιμα που έχετε σφραγίσει σε κενό αέρος στο ψυγείο ή στον καταψύκτη και απολαύστε τα αργότερα.
Ένα σύστημα, τρία συμβατά προϊόντα.
Πρακτικές επιλογές αποθήκευσης.

Τα πάντα σχετικά με τα εξαρτήματα.
Σούπα, πίτσα, σαντιγί, κέικ: τα εξαρτήματα για μικροσυσκευές κουζίνας παρασκευάζουν πολλά διαφορετικά φαγητά. Βρείτε τα καλύτερα για τις συνταγές σας.
Ανακαλύψτε περισσότερα εργαλεία κουζίνας.
* Όταν αποθηκεύονται στο ψυγείο, μέσα σε δοχεία ή σακούλες κενού αέρος, σε σύγκριση με τις συνηθισμένες μεθόδους αποθήκευσης χωρίς σφράγιση σε κενό αέρος, μελέτη που διενεργήθηκε από ανεξάρτητο εργαστήριο 09/2018, 6/2019 and 12/2019.